Wie zijn wij?
  Thuisbasis | Wie zijn wij | Nieuws en gastenboek | Waar kunt u ons vinden | Leuke links | Custom2 Page  

Collega.
Sinds anderhalf jaar werk ik samen met Usiena Alles, in het dagelijks leven administratief medewerkster en full time moeder.
Sinds een aantal jaren verzorgt zij Country en Western lessen en ze assisteerd bij Stijldansen.

Ze ontwerpt en verzorgt de Nieuwsbrief in samenwerking met de leerlingen.
Ook het ontwerpen en het maken van de mailing, posters, flyers, etc. komen voor haar rekening. Ook de organisatie van feestjes doen wij samen.

Verder is zij vaak druk bezig op het Internet. Ze is actief in allerlei forums in Nederland en het buitenland. Verder heeft ze de Homepage gemaakt en onderhoud hem.

Country en Western dansen?
Voor de meeste mensen is het Linedansen nog het meest bekend, maar inmiddels is dit uitgebreid met Partner- en Coupledans.
Vooral voor echtparen of koppels kan dit erg interessant zijn.
De vraag is nu, wat is het verschil.
Bij partnerdansen zijn de passen voor de heer en de dame vrijwel identiek en zou dus ook door twee heren of twee dames kunnen worden gedanst. Tijdens een les kan een volledige dans worden geleerd.
Bij Coupledans is er sprake van Lead en Follow en de passen voor de dame zijn in spiegelbeeld. In tegenstelling tot partnerdansen wordt er bij Coupledansen steeds nieuwe variaties aangebracht. Evenals bij partnerdansen leer je een Two Step, Wals, East Coast Swing, West Coast Swing, Polka en Cha Cha.
Over de geschiedenis van deze dansen komt later meer informatie.


Wat eerst begon als een boekje van twee pagina's is inmiddels uitgegroeid tot een volledig boekje van minstens 30 pagina's.
De Blue Water Stijldans Nieuwsbrief:
In deze Nieuwsbrief staan allerlei gegevens vermeld die te maken hebben met de Dansstudio en Stijldansen. Een agenda, CD-top 10, geschiedenis, etc.
De Blue Water Linedance Nieuwsbrief:
In deze Nieuwsbrief staat eveneens informatie wat te maken heeft met Country en Western dansen/leven. In dit blad staat iedere maand een stukje geschiedenis, etiquette, agenda etc.
Ook voor mensen die geen lid zijn van onze Dansstudio kunnen dit blad ontvangen, stuur dan een E-mail.

E-mail:
usiena@everyday.com

Web Site:
www.ahulst.freeservers.com